Δευτ. - Σαβ. 09:00 – 21:00 +302286021350

Αποτρίχωση

Αποτρίχωση με παλμικό φως

Ο μόνιμος ‘’πονοκέφαλος’’ για γυναίκες, όσο και για άνδρες, είναι δική μας υπόθεση, χειμώνα – καλοκαίρι!
Η πολύχρονη εμπειρία μας στην αποτρίχωση προσώπου και σώματος έχει δείξει ότι η καλύτερη και η πιο έμπιστη μέθοδος για να απαλλαγούμε με τον πιο ασφαλή τρόπο από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα είναι η χρήση του παλμικού φωτός το οποίο καταφέρνει να την ‘’εξαφανίσει’’ και να αναδείξει μια λεία επιδερμίδα, χωρίς πόνο ή ερυθρότητα.
‘’Εγγύηση’’ για την ασφαλή και άμεση αποτρίχωση αποτελεί το τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα Apilux 3G, το οποίο εφαρμόζεται με διαφορετικές κεφαλές στο πρόσωπο και το σώμα. Η άμεση διάχυση του φωτός στο δέρμα απομακρύνει σε πολύ λιγότερο χρόνο εκτεταμένες περιοχές τριχοφυΐας και αφήνει λεία και απαλή επιδερμίδα.
Μάλιστα, το παλμικό φως έχει ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα σε σχέση με άλλες μεθόδους αποτρίχωσης, καθώς μπορεί να εφαρμοστεί στο δέρμα όλο το χρόνο, ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες.
Τα πλεονεκτήματα του Apilux 3G στην αποτρίχωση:
• Είναι απόλυτα ασφαλές.
• Έχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.
• Δεν προκαλεί πόνο και ερεθισμούς.

Κλείσε Ραντεβού


 

Αποτρίχωση με κερί

Η κλασική μέθοδος αποτρίχωσης, με άμεσα και μακρόχρονα αποτελέσματα για όσες και όσους επιθυμούν να απαλλαγούν από την περιττή τριχοφυΐα. Το κερί παραμένει διαχρονικά μια από τις πιο ασφαλείς μεθόδους αποτρίχωσης και στο Elixir Beauty and Relax οι εξειδικευμένοι αισθητικοί μας με τη μακρόχρονη πείρα τους αφήνοντας το δέρμα σας λείο και απαλό για πολύ πολύ καιρό.
Κλείσε Ραντεβού