Δευτ. - Σαβ. 09:00 – 21:00 +302286021350

Καλλυντικά

Η καμπίνα μας

Στο Εlixir Beauty and Relax χρησιμοποιούμε στις θεραπείες μας επαγγελματικά προϊόντα, εγγυημένα για το καλύτερο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σας.
Συνδυάζοντας τις αρχές της επιστήμης και την εφαρμογή τους στα συστατικά από τη φύση, τα επαγγελματικά καλλυντικά που εφαρμόζουμε τις θεραπείες μας είναι αυστηρά ελεγμένα για αλλεργίες και τυχόν ερεθισμούς.
Οι επαγγελματικές και καταξιωμένες εταιρείες που συνεργαζόμαστε είναι οι: Academie, Biojouvance Paris Dr. Schrammec, Εma Clinical, Helio Care, Murad και Vagheggi.


Αcademie

Η ιδανική επιλογή για τις θεραπείες του Εlixir Beauty and Relax, με ένα ολοκληρωμένο μενού θεραπειών για το πρόσωπο και το σώμα, για κάθε ανάγκη και τύπο δέρματος. Η Αcademie διαθέτει έναν μοναδικό τρόπο προσέγγισης και αντιμετώπισης όλων των αναγκών της επιδερμίδας, με σειρές για πρόσωπο, σώμα και αντηλιακά.


Βιοjouvance Paris

Οι σειρές προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας που δημιουργεί η Biojouvance Paris είναι μοναδικές χάρη στα φυσικά συστατικά που περιέχουν, ενώ βασίζονται στις αρχές της Gemmοtherapy, ενός είδους βοτανοθεραπείας, η οποία δημιουργεί ιάματα, αξιοποιώντας τους εμβρυικούς ιστούς και τα αναπαραγωγικά κύτταρα που βρίσκονται σε ολόκληρο το «σώμα» ενός φυτού. Ως πρωτοπόροι στη βιομηχανία της περιποίησης με εμπειρία 80 ετών, οι δημιουργοί της Biojouvance Paris καινοτομούν, με θεραπείες που εφαρμόζoνται για να παρέχουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα στην περιποίηση της επιδερμίδας.


Dr. Schrammec

Η Γερμανική εταιρεία φυτοκαλλυντικών με βάση τα βότανα ιδρύθηκε το 1950 από την δερματολόγο αλλεργιολόγο Dr Christine Schrammek και διαθέτει μια μεγάλη γκάμα δερμοκαλλυντικών κλασσικής αισθητικής, μία ολιστική σειρά προϊόντων φροντίδας δέρματος που αναπτύχθηκε κάτω από δερματολογική μελέτη και προοπτική.


Helio Care

Nέας γενιάς αντηλιακά, με κλινικές προδιαγραφές κατά της φωτογήρανσης και επανορθωτική δράση, τα προϊόντα Heliocare είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας επιστημονικής έρευνας της διεθνούς εταιρείας IFC – πρωτοπόρου στον τομέα της βιο-δερματολογίας, σε συνεργασία με το Harvard Medical School.


Μurad

Δημιουργημένα από τον Dr Ηοward Murad, όλα τα επαγγελματικά προϊόντα αισθητικής Μurad βασίζονται στη θεωρία του περί της Αρχής του Κυτταρικού Υγρού™, μια θεωρία που εξετάζει τη δυνατότητα των κυτταρικών μεμβρανών να συγκρατούν υγρασία, ως τον απόλυτο δείκτη καλής υγείας.


Vagheggi

Ο στόχος της Vagheggi είναι να συγκεντρώσει την παράδοση των φυσικών καλλυντικών με τεχνολογίες αιχμής για τη δημιουργία εγγυημένων τύπων υψηλής απόδοσης. Εδώ και πέντε δεκαετίες, η εταιρία είναι σημείο αναφοράς για τα επαγγελματικά φυσικά καλλυντικά.


Εma Clinical

Η μάρκα Ema Clinical περιλαμβάνει εξειδικευμένα επαγγελματικά προϊόντα αποθεραπείας, ανάπλασης και επανόρθωσης σχεδιασμένα να εφαρμόζονται μετά τις αισθητικές επεμβάσεις προσώπου, χειρουργικές και μη, καθώς και προϊόντα χημικών peeling με ποικίλες συγκεντρώσεις σε AHA και ένζυμα. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματάτους είναιο μηδενικός χρόνος αποθεραπείας του δέρματος μετά την εφαρμογή οξέων φρούτων.