Opening Hours: Monday - Friday : 09.00 - 20.00, Saturday 09:00-18:00 Sunday Closed +302286021350

Καλλυντικά

Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Ομορφιάς

Μια Εξαιρετική Συλλογή Καλλυντικών στη Σαντορίνη

Η Καμπίνα Καλλυντικών του Elixir Beautifies

Στο Elixir Beautifies στη Σαντορίνη θα βρείτε μια προσεκτικά επιλεγμένη γκάμα επαγγελματικών προϊόντων αισθητικής και δερματολογίας για τη στοχευμένη θεραπεία, την πρόληψη, και την περιποίηση της επιδερμίδας. Ανακαλύψτε καλλυντικά στην Σαντορίνη με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας για την προστασία από αλλεργίες και ερεθισμούς, με έμφαση στα φυτικά συστατικά από τις διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρείες pHformula, Academie, Biojouvance Paris, Dr. Schrammec, Helio Care, Murad και Vagheggi.


pHformula

Η πιο εξελιγμένη σειρά αναγέννησης και αναδόμησης

Ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους της Αναγεννητικής Ιατρικής, η ισπανική εταιρεία pHformula καινοτομεί με το βιο-ενεργό σύμπλοκο PH-DVC και αναπτύσσει μια σειρά πρωτοποριακών συστημάτων χημικού peeling με εξαιρετικά αποτελέσματα. Παθήσεις όπως η ακμή, η φωτογήρανση, η υπερμελάγχρωση και η ροδόχρους νόσος αντιμετωπίζονται χωρίς παρενέργειες και με μηδενικό χρόνο αποκατάστασης με τις εξατομικευμένες θεραπείες αναδόμησης του δέρματος της pHformula, ενώ στην καμπίνα μας θα βρείτε, αποκλειστικά για τη Σαντορίνη, την πολυλειτουργική σειρά Homecare για την ενίσχυση της εκάστοτε θεραπείας.

Μάθε περισσότερα


Αcademie

Εξειδίκευση και καινοτομία για κάθε τύπο δέρματος

Με πολυετή εμπειρία στην κοσμητική και την κοσμετολογία, η Academie συνεχίζει να πρωτοπορεί με επιστημονική προσέγγιση στην ανάπτυξη πρωτόκολλων θεραπείας και περιποίησης για κάθε τύπο δέρματος, και βρίσκεται πάντα στην κορυφή των προτιμήσεων του Elixir Beautifies Santorini. Οι σειρές της Academie για το πρόσωπο, το σώμα αλλά και για αντηλιακή προστασία καλύπτουν όλους τους τύπους και τις ανάγκες του δέρματος με φόρμουλες νέας τεχνολογίας που εγγυόνται άριστο και άμεσο αποτέλεσμα.


Βιοjouvance Paris

Η φύση πρωτοπορεί στην περιποίηση του δέρματος

H πρωτοπόρος εταιρεία Βiojouvance Paris εμπνέεται από τη δύναμη της φύσης και τις αρχές της βοτανοθεραπείας ιαμάτων για να προσφέρει μια εκλεκτή σειρά βιολογικών, vegan, και cruelty-free προϊόντων περιποίησης. Η μέθοδος Gamotherapy και η νανοτεχνολογία φυτοκυτταρικής Efficap™ υλοποιούν αγνά, φυτικά συστατικά και εξελιγμένα συστήματα βιωσιμότητας για την δημιουργία μιας σειράς φυτικών καλλυντικών υψηλής ποιότητας που υπόσχονται άμεσα, ορατά αποτελέσματα για δέρμα γεμάτο λάμψη, ισορροπία και εξαιρετική υφή. Ανακαλύψτε τα στο Elixir Beautifies στη Σαντορίνη.


Dr. Schrammec

Από δερματολόγους αποκλειστικά για σας

Η υγεία και η ομορφιά του δέρματος αποτελούν πρωταρχική προτεραιότητα για τη διεθνούς φήμης γερμανική εταιρεία Dr. Schrammek, που εδώ και 60 και πλέον χρόνια συνδυάζει παραδοσιακές τεχνικές με επιστημονική καινοτομία για την ανάπτυξη προϊόντων θεραπείας και περιποίησης από την εξειδικευμένη δερματολόγο-αλλιεργιολόγο Dr Christine Schrammek. Στην καμπίνα του Elixir Beautifies στη Σαντορίνη σας περιμένει η πλήρης γκάμα δερμοκαλλυντικών της Dr. Schrammek καθώς και μια ολιστική σειρά προϊόντων φροντίδας.


HelioCare

Προστασία απέναντι στον ήλιο

Τα προϊόντα φωτοπροστασίας και αντιηλιακής προστασίας Heliocare είναι κατασκευασμένα με αυστηρές κλινικές προδιαγραφές για την αποτελεσματική θωράκιση του δέρματος από τις βλαβερές ακτινοβολίες UVA, UVB, και υπεριώδους με πατενταρισμένα φίλτρα και μηχανισμούς επανόρθωσης και αναδόμησης. Οι σειρές Heliocare έχουν ελαφριά υφή, απλώνονται εύκολα χωρίς να αφήνουν ίχνη, και είναι ιδανικές για κάθε τύπο δέρματος, προσφέροντας αποτελεσματική πρόληψη κατά της φωτογήρανσης, αλλεργιών, πανάδων και ερεθισμών που προκαλεί η έκθεση στον ήλιο.θα τα βρείτε στο Elixir Beautifies στη Σαντορίνη.


Μurad

Η επανάσταση στη φροντίδα του δέρματος

Αναζητώντας τρόπους για την αποτελεσματικότερη ενυδάτωση του σώματος, ο κορυφαίος δερματολόγος Dr. Murad διατύπωσε την Αρχή του Κυτταρικού Υγρού, με βάση την οποία στοχεύει στην προστασία των κυττάρων από τη φθορά του χρόνου. Με επιστημονικές φόρμουλες αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας, οι σειρές καλλυντικών της Murad ενεργοποιούν και ενυδατώνουν τις στοιβάδες του δέρματος και εγγυόνται ορατά, μετρήσιμα αποτελέσματα για λαμπερή επιδερμίδα γεμάτη υγεία και ομορφιά. Τα προϊόντα Murad είναι διαθέσιμα στο Elixir Beautifies στη Σαντορίνη.


Vagheggi

Περιποίηση με τη δύναμη της φύσης

Η διεθνώς αναγνωρισμένη ιταλική Vagheggi εξειδικεύεται για πάνω από 45 χρόνια στην ανάπτυξη φυτοκαλλυντικών υψηλής απόδοσης, με αυστηρές αρχές βιωσιμότητας και τεχνικές φιλικές προς το περιβάλλον και τη φύση. Με καινοτόμες, στοχευμένες θεραπείες και λύσεις για κάθε δερματική ανάγκη, η Vagheggi ενώνει τη δύναμη της φύσης με την επιστημονική εμπειρία για ένα άμεσο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Βρείτε αυτό που ταιριάζει στον δικό σας τύπο στο Elixir Beautifies στη Σαντορίνη.