Δευτ. - Σαβ. 09:00 – 21:00 +302286021350

Σώμα

Σώμα

Κρυολιπόλυση – Cryobody

Η κρυολιπόλυση είναι από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες αντιμετώπισης του τοπικού πάχους: Μια σύγχρονη τεχνική δραστικής συρρίκνωσης του λίπους μέσω ενός πρωτοποριακού μηχανήματος από σημεία του σώματος όπως η κοιλιά, οι μηροί, οι γλουτοί, τα πόδια, η πλάτη και τα μπράτσα.
Πρόκειται για εντελώς ανώδυνη διαδικασία, η οποία εφαρμόζεται στα σημεία του σώματος όπου χρειάζεται με το ειδικό μηχάνημα, το οποίο αναρροφά και ‘’ψύχει’’ το περιττό λίπος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη σταδιακή αποβολή του, από την πρώτη κιόλας συνεδρία.
Η συγκεκριμένη θεραπεία συρρικνώνει τον λιπώδη ιστό, βελτιώνει την όψη του δέρματος και συντελεί στη μείωση πόντων στις περιοχές του σώματος όπου εφαρμόζεται. Είναι, δε, μη επεμβατική, εφαρμόζεται χωρίς αναισθησία και κατάλληλη για όλες τις ηλικίες, άνω των 18 ετών.

Κλείσε Ραντεβού


Λιπογλυπτική – Βodyshaping

Αν ένα καλοσχηματισμένο και σμιλεμένο σώμα είναι ο στόχος, όχι μόνο για το καλοκαίρι, αλλά για όλο το χρόνο, τότε είστε στο σωστό σημείο! Στο Elixir Beauty and Relax χρησιμοποιώντας τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα FusioMed και Lumicell ελαττώνουμε το τοπικό πάχος από κοιλιά, μηρούς, γλουτούς, γόνατα και μπράτσα, ανώδυνα, με άμεσο και οριστικό αποτέλεσμα από την πρώτη συνεδρία.
Το FusioMed απομακρύνει εντελώς τα λιποκύτταρα από τα σημεία του σώματος με το εντονότερο πρόβλημα, ενώ έχει πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα και σε μικρότερα προβλήματα τοπικού λίπους, επιτυγχάνοντας ένα είδος ‘’φυσικής γλυπτικής’’ και σύσφιξης. Πρόκειται, μάλιστα, για μια τόσο ανώδυνη θεραπεία που αμέσως μετά την εφαρμογή της μπορείτε να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας.

Κλείσε Ραντεβού


Stop Cellulite

Βάλτε οριστικό τέλος στην κυτταρίτιδα, το ζήτημα που ‘’ταλαιπωρεί’’ εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο, με τη δύναμη της τεχνολογίας, αλλά και με τη χρήση ειδικών επαγγελματικών προϊόντων με επαναστατικά συστατικά που στοχεύουν κατευθείαν στη εξάλειψη του λίπους.
Η τεχνολογία του πρωτοποριακού, εντελώς ανώδυνου, μηχανήματος Lumicell, βασισμένη στο φως, αναστέλλει την δημιουργία κυτταρίτιδας και διαμορφώνει λεία όψη και υγεία στο δέρμα.
Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, καθώς βελτιώνεται αισθητά η υφή της ‘’φλούδας πορτοκαλιού’, η οποία είναι έντονη στα σώματα με κυτταρίτιδα, ενώ δημιουργείται μια πιο ανάλαφρη αίσθηση.

Κλείσε Ραντεβού


Ηοt Stones Bodyshaping Massage

Μια καινοτόμος θεραπεία ή αλλιώς μια μοναδική εμπειρία μασάζ για το ‘’σμίλεμα’’ του σώματος με τη βοήθεια ζεστής πέτρας από ηφαιστειακή σκόνη και μίγματος φυτικών συστατικών.
Πρόκειται για μια θεραπεία – πρωτοπορία του Elixir Beauty and Relax, κατάλληλη για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους και της έλλειψης ελαστικότητας του σώματος, ενώ καταπολεμά και την γήρανση της επιδερμίδας.
Με τη δύναμη της ηφαιστειακής πέτρας μαλάζουμε απαλά όλο το σώμα, καλύπτοντάς το παράλληλα με το θαυματουργό Dioriti oil, το οποίο αποτοξινώνει και ανακουφίζει το δέρμα.
Όταν αφαιρεθεί το μίγμα, δεν θα πιστεύετε το αποτέλεσμα στην εμφάνισή σας!

Κλείσε Ραντεβού


Ραδιοσυχνότητες – Cavitation

Οι ραδιοσυχνότητες είναι μια από τις πιο σύγχρονες, αποτελεσματικές θεραπείες για σύσφιξη και ταυτόχρονα αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.
Μέσω ειδικού μηχανήματος με κεφαλή, διαχέεται θερμότητα στα σημεία όπου χρειάζεται, προκαλώντας την παραγωγή κολλαγόνου και παράλληλα τη μείωση του περιττού τοπικού λίπους.
Η κεφαλή μπορεί να διεισδύσει στα επιφανειακά στρώματα του δέρματος, με αποτέλεσμα τη διέγερση των ιστών και την αύξηση του κολλαγόνου και παράλληλα ανανεώνει και συσφίγγει το δέρμα. Πρόκειται για μία μη επεμβατική θεραπεία, χωρίς ερεθισμούς, η οποία δρα από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Κλείσε Ραντεβού


Θεραπεία ευεξίας σώματος με peeling

Απαραίτητη θεραπεία για μια λεία και λαμπερή επιδερμίδα σε όλο το σώμα, το peeling αφήνει το δέρμα απίστευτα μαλακό και αναζωογονημένο.
Με κυκλικές κινήσεις, τα απολεπιστικά επαγγελματικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε στο Elixir Beauty and Relax προκαλούν υπεραιμία, με αποτέλεσμα τον βαθύ καθαρισμό του δέρματος.
Ακολουθεί μασάζ με μείγμα αιθέριων ελαίων και εφαρμογή ειδικής μάσκας, η οποία χαρίζει στο δέρμα ενυδάτωση και ελαστικότητα.

Κλείσε Ραντεβού